CHP PM Üyesi Çelik'ten İzmir'de AKP İl Başkanı ve yöneticilerinin aşı olduğu iddiası!

CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik, AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin Covid-19 aşısı yaptırdıklarını iddia etti.

16 Ocak 2021 - 20:53 - Güncelleme: 16 Ocak 2021 - 21:00

Türkiye'de yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı aşılama başladı. ‘Devlet büyüklerinin’ sıraları henüz gelmeden örnek olma gerekçesi ile aşı yaptırmaları tartışma yaratırken, CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik, İzmir’de AKP İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve yönetiminin 65 yaş üstü ve sağlıkçı olmamalarına rağmen aşı olduğunu iddia etti. 

Barış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “AKP İzmir İl başkanı ve bir grup yöneticinin Tepecik Hastanesinde aşı oldukları söyleniyor. Bu haber doğru mu sayın il başkanı? Eğer doğruysa sormak isterim sağlık çalışanı mısınız, 65 yaş üstü müsünüz? Yoksa siz de sırasını beklemeyen torpillilerden misiniz?” ifadelerini kullandı.

Bu haber 567 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()