CHP’nin Gaziemir Listesinde ilk 20’de 9 Kadın Aday…

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını yoğun tempo ile sürdüren CHP Gaziemir Belediye Başkanı Adayı Halil ARDA, meclis üyesi adaylığı listesinde ilk 20’de 9 kadın adaya yer verdi. Halil Arda “Bu güzel kenti kadınlarla beraber yöneteceğiz. Kadın dostu kent olabilmek için özel projelerimizi hayata geçireceğiz.“ dedi.

23 Şubat 2019 - 15:09

İlk 3 içinde genç kadın adayı…

“İzmir’in yükselen kenti Gaziemir’de geçmişten bugüne kadar birçok yararlı çalışmalar yapılmıştır. Kentin gelişimine hizmet eden projelerin devamının yanı sıra genç bakış açısıyla da ilçemize farklı bir yönetim anlayışı getireceğiz.” diyen Arda Gaziemir’i, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde temsil etmesi için ilk 3’te genç kadın meclis üyesi adayına yer verdi. Listesinde gençlere ve siyasette yeni yüzlere yer vererek gençlerin ve kadınların yönetime katılmasının önemini vurguladı.

Üniversite öğrencisi aday ilk 10’da…

CHP Gaziemir Belediye Başkanı Adayı Halil ARDA gençlerin erken yaşta demokrasiye katılımının önemine atıfta bulunarak üniversite öğrencisi genç adayın listenin altıncı sırasında seçime gireceğini belirtti.

Bu haber 1700 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()