CHP’nin Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdar Sandal: “Projelerimizi Hayata Geçirmek İstiyoruz”

CHP’de son açıklanan İzmir ilçesi olan Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Gerçek Haberci’ye adaylığını değerlendirdi. Sandal, “Şimdi el birliğiyle Bayraklı’nın tamamını kucaklayarak projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

08 Şubat 2019 - 16:21

CHP İzmir’de yerel seçim çalışmaları devam ediyor.  İzmir’de açıklanan son ilçe olan Bayraklı’da hareketlilik başladı. 
Adaylığı ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, şunları dile getirdi: 
“Uzun süredir parti içerisinde 2 dönem SHP’de 3 dönem CHP’de aktif görevler aldım. Partiden hiç kopmadım. 3 yıldır da bu süreç için hazırlanıyorum. Partimizin yetkili organlarının verdiği kararla da Bayraklı Belediye Başkan adayı oldum. Bayraklı’nın sorunları belli. Makro sorunları var. Daha önce projelerimizi anlattık. Şimdi el birliğiyle Bayraklı’nın tamamını kucaklayarak projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz.”

Bu haber 2108 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()