CHP MYK'nın Belirlediği 3 İlçe PM'ye Getirilmedi

CHP'de İzmir'de Menderes, Selçuk ve Torbalı'nın ilçe belediye başkan adayları MYK'dan geçti, Genel Başkan kararıyla Parti Meclisi'ne sunulmadığı öğrenildi.

16 Ocak 2019 - 15:52 - Güncelleme: 16 Ocak 2019 - 16:36

CHP MYK'da İzmir ilçelerinden Menderes, Selçuk ve Torbalı'nın ilçe belediye başkan adayları hakkında karar verildi. Daha sonra ise bu isimler Parti Meclisi'nden getirilmeden geri çekildi. MYK'da alınan karar üzerine Selçuk ve Torbalı ilçelerinden gençlik kollarından gelen genç isimler aday gösterildi.  Selçuk Belediye Başkan adayı Emir Cömert, Torbalı Belediye Başkan adayı Övünç Demir oldu. Menderes Belediye Başkan adayı olarak ise İzmir Şoförler Odası Başkanlığı görevinden bugün istifa eden Celil Anık'ın gösterilmesi kararı alındı.

CHP MYK’sının kararı ardından İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in bu adaylarla ilgili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü öğrenildi. Bu görüşme sonrası, söz konusu ilçelerde  geniş bir sorgulama yapıp ortak mutabakata varılarak aday çıkarılması için isimler PM’ye getirilmedi.

Bu haber 1736 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()