CHP MYK İzmir Adayları İçin Özel Toplanacak

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı ve 30 ilçe belediye başkan adayları 24 Aralık’ta yapılacak MYK ve PM toplantılarında belirleneceği öğrenildi. Toplantının sadece İzmir gündemi ile toplanacağı ileri sürüldü.

18 Aralık 2018 - 15:48

CHP’de sıcak saatler yaşanıyor. Bugün İstanbul, Antalya, Adana ve Bursa adaylarını kamuoyuna açıklaması beklenirken, CHP’nin kalesi olarak bilenen İzmir’in önümüzdeki MYK toplantısında belirleneceği kulislerde konuşuluyor. Parti kulislerinde, CHP’nin 24 Aralık günü PM ve MYK Toplantısı’nda sadece İzmir ilinin masaya yatırılacağı öne sürüldü.

 

İZMİR’DE ÖN SEÇİM VEYA MERKEZ YOKLAMASI MI YAPILACAK?

 

Kulislerde dolaşan bir diğer iddia ise, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde oluşturulacak meclis listeleri için önseçim yada merkez yoklaması yapılacağı konusu oldu.  İzmir'de İYİ Parti ile ittifak yapacak olan CHP'de, ittifak kapsamında İzmir’de Tire, Torbalı ve Kiraz’ın İYİ Parti’ye bırakılacağı iddialarının parti örgütünde yarattığı rahatsızlığı iletmek üzere Ankara’ya giden Yücel, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Bu görüşmenin ardından parti kulislerine İzmir’de önseçim veya merkez yoklaması yapılabileceği iddiası düştü. 

Hatırlanacağı üzere,  CHP İzmir’de aday adaylık sürecinde birçok partili önseçim olmazsa merkez yoklaması ile listelerin belirlenmesini istemişti.

Bu haber 1551 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()