CHP Menemen’de sahur çalışması tam gaz: “Sana Söz”

CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney ve ilçe yönetimi sahur için dükkanını açan Menemen esnafını ziyaret etti. CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney açıklamasında, “Sana söz her zaman esnafımızın yanında olacağız” ifadelerine yer verdi.

28 Mart 2023 - 14:06

CHP Menemen ilçe yönetimi, Ramazan ayında sahur ziyaretlerine devam ediyor.

Sahur vakti dükkanını açan Menemen esnafına söz veren CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, “SanaSöz her zaman esnafımızın yanında olacağız” dedi.

CHP’li Güney’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;

“CHP Menemen ilçe örgütü olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz…Sahurda bizler için çalışan esnaflarımızı ziyaret ettik. #SanaSöz her zaman esnafımızın yanında olacağız.”

Bu haber 338 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()