CHP'liler Bu Görüntüleri Konuşuyor!.. (Videolu Haber)

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Tüzük Kurultayı ile ilgili yaptığı "Sol gövdenin verdiği önergelere evet oyu verdim. Kabul edilmedi." açıklamasının ardından sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler yeni bir tartışma yaratacak.

12 Mart 2018 - 12:19

 CHP'nin 9-10 Mart taihlerinde yapılan Tüzük Kurultrayı sonrası çok sayıda açıklama yapıldı. Bu açıklamalar arasında en dikkat çekeni ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, "Sol gövdenin verdiği önergelere evet oyu verdim. Kabul edilmedi. Tüzük konusunda eleştirilerim var, terbiyesizlik yapmak istemiyorum. Ben bu tüzüğe Can Baba'nın gözüyle bakıyorum" ifadesi oldu. Bu ifadenin gazetelerde yer almasının ardından Sosyal medyada hızla yayınlanan bir video CHP'nin yeni gündemi oldu. CHP İstanbbul Delegasyonu tarafından çekilip paylaşıldığı iddia edilen video da Tüzük oylaması sırasında oy veren İstanbul Delegeleri kartları ellerinde İl Başkanları Canan Kaftancıoğlu'na "Başkan kaldır elini, başkan oyunu kullan" şeklinde bağırdıkları görülüyor. Tepkilerin artması ve bazı delegenin ayağı kalkarak daha yüksek sesle bağırmaları üzerine Divana Hakkı Süha Okay'a vekillik eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu oturuma 10 dakika ara veriyor. 
Can Yücel ne demişti?
Şair Can Yücel 80 öncesi dönemde bit TİP kongresinde tüzük tartışmalarına 'bizim tüzük şöyle, bizim tüzük böyle... bu ülkede 'sosyalist' olmak için tüzük değil büzük lazım büzük' dediğiiddia edilmiş ve bu söz daha sonra siyasi literatüre girmişti.

 

 

Bu haber 1135 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğ süt fiyatlarına zam
Çiğ süt fiyatlarına zam
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()