CHP’li Yıldırım “Birlik” Çağrısı Yaptı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, kendisine karşı başlatılan istifa operasyonu sonrası 6 yöneticisinin üzerine birlik çağrısı yaptı.

29 Haziran 2019 - 12:27

CHP Karşıyaka Yönetimini düşürmek için başlatılan ve Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Cıldır, Bilgi İletişim Sorumlusu Başkan Yardımcısı Cem Doğan, Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yiğit Karayılanoğlu, Sosyal Yardımlaşma İşleri Sorumlusu Başkan Yardımcısı Gülseren Köksal, Gençlikten Sorum İlçe Başkan Yardımcısı İzzet Uğur Zeki, Halkla ilişkiler Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Saadet Arslan’ın istifası ide devam eden süreçte İlçe Başkanı Yıldırım’dan karşı hamle geldi. Yıldırım tüm partililere mesaj atarak birlik çağrısında bulundu.

İktidar yolu için birlik çağrısı

Mesajında tekrarlanan İstanbul seçimleri sonrası CHP’nin İktidar yolunun açıldığını belirten Yıldırım’ın; “İhtiyacımız olan tek şey birlik ve beraberliğimizdir. Bundan sonra birbirimize daha güçlü kenetlenerek Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerini hep birlikte daha güçlü kılacağız” demesi dikkat çekti.

Yıldırım’ın attığı SMS şöyle;

“Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Örgütü'nün Değerli Üyeleri, 23 Haziran' da yapılan ve adaletin yerini bulduğu demokrasinin kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini Sn.Ekrem İMAMOĞLU' nun kazanması ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına giden yol açılmıştır. İhtiyacımız olan tek şey birlik ve beraberliğimizdir. Bundan sonra birbirimize daha güçlü kenetlenerek Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerini hep birlikte daha güçlü kılacağız. YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ.

Uğur YILDIRIM CHP İlçe Başkanı “

 

Kaynak: gercekhaberci.com
Bu haber 739 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()