CHP'li Torun'dan Bakan Soylu'ya, "Ülkenin de vatandaşın da canına okudunuz. Yönetemiyorsunuz"

20 Temmuz 2021 - 08:11

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "Türkiye, göçü yönetmekte; ecdadımıza, komşuluğumuza, asil milletimize yakışanı yapmaktadır" açıklamasını eleştirdi. Torun, "Kral çıplak ülkenin de vatandaşın da canını okudunuz. Yönetemiyorsunuz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, İçişleri Bakanı Soylu'nun mültecilere ilişkin yaptığı, "Türkiye’nin en güçlü olduğu alan, kaçak göçle mücadelesidir. Türkiye, etrafımızdaki coğrafyada tüm olup bitene rağmen göçü yönetmekte; ecdadımıza, komşuluğumuza, asil milletimize yakışanı yapmaktadır. Fitneye, fesata, düşmanlığa, fırsat vermeyeceğiz" açıklamasına yanıt verdi. Bakan Soylu'yu sosyal medya hesabı üzerinden eleştiren Torun, şu açıklamayı yaptı:

"Yedi yıl içerisinde nüfusunun yüzde 5'ine karşılık gelen nüfusu ülkeye bizzat ve hususi alıp 10 yıldır 'dünyanın en fazla mülteci bulunduran ülkesi' sıfatını kaptırmadık tabi! Kral çıplak ülkenin de vatandaşın da canını okudunuz. YÖNETEMİYORSUNUZ!"

Bu haber 270 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()