CHP'li Sertel'den duygulandıran paylaşım: Çok özleyeceğim…

Geçtiğimiz günlerde eşi Ziynet Sertel’i kaybeden CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel sosyal medyadan duygulandıran bir paylaşım yaptı. Sertel, “Partimizin grup toplantılarında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu eşim Ziynet Sertel ile birlikte izlerdik. Bu kez Genel Başkanımı milletvekillerimizle, partililerimizle Ziynet’imsiz izledim” dedi.

09 Haziran 2021 - 12:24

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in eşi Ziynet Sertel, kanserle mücadelesini geçtiğimiz hafta kaybetti. Bu durum herkesi yasa boğarken CHP’li Sertel’den duygulandıran bir paylaşım geldi. Eşiyle daha önce çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Sertel, “Partimizin grup toplantılarında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu eşim Ziynet Sertel ile birlikte izlerdik. Bu kez Genel Başkanımı milletvekillerimizle, partililerimizle Ziynet’imsiz izledim. Grup toplantılarını dikkatle izler, alkışları ile destek olurdu. Çok özleyeceğim” dedi. 

Bu haber 357 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()