CHP'Lİ POLAT “BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Polat yayımladığı mesajda birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Polat “Bayramlar yüzyıllardır dargınların barıştığı, uzakların yakın olduğu, bir değil birlik olduğumuzuhatırladığımız zamanlardır.” dedi.

09 Ağustos 2019 - 13:52

Polat “Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan gelişmeler, her zamankinden daha çok birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Toplumu kutuplaştırmadan, ötekileştirmeden, toplumun tüm kesimlerine hoşgörü içerisinde yaklaşarakherkesin hakkının korunduğu bir Türkiye için çalışıyoruz. Geleceğin siyaseti için çıktığımız bu yolda, hep beraber geleceğin siyasetini ve geleceğin Türkiye’sini inşa edeceğiz. Hak, hukuk ve adalet mücadelemizi her alanda sürdürmeye devam edeceğiz.Açlık ve yoksulluğun sona erdiği, emeğin en yüce değer olarak kabul edildiği, gençlerimizin işsizlik, çocuklarımızın gelecek kaygısı yaşamadığı, herkesin düşüncelerini özgürce ifade edebildiği, adaletin ve hukukun sadece bir zümrede değil tüm toplumda eşit olması dileklerimle, Kurban Bayramı’nın iyilik ve güzelliklere vesile olmasını temenni eder, mutlu bayramlar dilerim.

 

Bu haber 778 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()