CHP'li Kırgöz Alanlarda

CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz örgüt buluşmasıyla start verdiği seçim çalışmalarını pazarcı esnafıyla bir araya gelerek sürdürdü. Kırgöz, üreten ve hakça bölüşen bir Dikili hedeflediklerini söyledi.

06 Şubat 2019 - 15:48 - Güncelleme: 06 Şubat 2019 - 16:16

CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz'ü esnaf ziyareti öncesi CHP Dikili İlçe Başkanlığı önünde yüzlerce vatandaş karşıladı. CHP Dikili İlçe Başkanı Av. Hasan Altıparmak'ın önderliğinde toplanan partililerin yanı sıra Kırgöz'e Dikililer de sahip çıktı. Gövde gösterisine dönen ziyarette zaman zaman yürümekte zorlanan Adil Kırgöz, sevgi seliyle karşılandı. Dikililerin bağrına bastığı isim olan Adil Kırgöz'ün halktan görmüş olduğu büyük ilgi "nereye gitse miting oluyor" söylemlerine neden oldu. Adil Kırgöz'ün bu yoğun temposunda kendisini eşi Nesrin Kırgöz de yalnız bırakmadı.

 

“Dert olmaya değil derman olmaya geliyoruz”

 

Pazar esnafıyla bir araya gelen Adil Kırgöz kendilerine hayırlı iş, bereketli kazanç dileklerini iletti. 31 Mart sonrası şeffaf ve hesap veren bir yönetim anlayışıyla esnafın yanında olacağını dile getiren Başkan Adayı Adil Kırgöz, "Yerli üretim ve milli servetimiz olan tarımımızı da tekrardan Dikili'de şaha kaldıracağız. Hem esnafımızı hem de yurttaşlarımızı yerli üretimle kalkındıracağız. Hizmet ederken kimseyi ayrıştırmayacağız. Herkese eşit davranacağınız. Esnafının sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten olacağız. Dert olmaya değil, dertlere çare olmaya, derman olmaya geliyoruz. Aynı çatı altında birleştirici bir güç olarak, bir olacağız, biz olacağız" dedi.

 

Bu haber 2375 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()