CHP’li Gençlerden Kocaoğlu'na; "Pardon Siz Kimsiniz?"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bugünkü açıklamalarının ardından CHP’li gençler sosyal medyada tepki gösterdi. Gençlerin yaptığı paylaşımda, “Pardon ama ‘Siz kimsiniz?’ İzmir CHP'dir! CHP kalacak!” denildi.

21 Ocak 2019 - 10:37

CHP İzmir’de yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Gündemde ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 6 ay önce aday değilim açıklamalarının ardından geçtiğimiz günlerde tekrar aday adayı olması var.

Öte yandan bugün Kocaoğlu’nun yaptığı açıklamalarda, İzmir Büyükşehir adayı ile ilgili isim zikretmeden aday adayı olan ve kulislerde konuşulan bütün isimlerin doğru aday olmadığını ifade etmesinin ardından, sosyal medyada CHP’li gençler tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşılan yazıya ise birçok CHP’li destek verdi. Paylaşımın sosyal medya üzerinden zincirleme şekilde dağıtılması dikkat çekti.

Paylaşılan yazı ise şu şeklide:

Aziz beyin bugünkü açıklamasının tercümesi:

Büyükşehir Başkanı Milletvekili olmaz. Tacettin Bayır - Kamil Sındır- Tuncay Özkan- Murat Bakan- Bedri Serter olmaz, Tunç Soyer de olmaz. "Ben aday değilim" dedim ama ben olabilirim aday ama vekiller hayatta olamaz. Ben olmazsam da benim adamlarım da olur. Ben olurum ben ne dersem o olur İzmir’de benim istediğim olur. Ben... Benim adamlarım... Benim İzmir'im... Benim kararlarım, benim adamlarım olmalı 30 ilçe de... İlçeleri de bana soracaksınız... Sormalısınız...  Hatta Genel Merkezde de... Sadece benim istediğim kişiler Milletvekili, Parti Meclis Üyesi, Belediye Başkanı ve İl Başkanı olabilir. Hatta Genel Başkan da gitsin yapamıyor, Genel Başkan da benim adayım olsun. Boşuna mı imza topladım... Her yerde her makam da Ben olayım. Ben ben ben! Patron benim!

Pardon ama "Siz kimsiniz"? İzmir CHP'dir! CHP kalacak!

Bu haber 1123 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()