CHP'li Eyipişiren Patladı: Doyumsuzlar!

CHP PM eski üyesi Levent Eyipişiren, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı profili açıklamalarına sosyal medyadan tepki gösterdi.

23 Aralık 2018 - 23:13

Eyipişiren, “Düşün yahu CHP'nin ve İzmir’in yakasından! Rahat bırakın partiyi, partilileri, seçmeni! Vasatlığınızdan, ayak oyunlarınızdan, eş dost tavla arkadaşı ahbap çavuş siyasetinizden, insan tüketmenizden bıktı şehir!” dedi.

Eyipişiren’in paylaşımı şu şekilde:

Bu sabah Aziz Kocaoğlu’nun, manşetten basılan Sözcü gazetesindeki röportajını okuyunca sinirle elimden dökülen, sıraladığım tweetlerim; Doğan'dan kurtulduk derken Sözcü çıktı! @gazetesozcu ve etkin yazarları @yilmazsozcu @saygi_ozturk

Bir süredir CHP’ye Belediye Başkanı dayatıyorlar. Aziz Kocaoğlu'nun Başkanlığının sürmesi, bugünkü mülâkat ile ise hiç olmadı dostu Alaattin Yüksel'in aday gösterilmesi çabasında!

Partinin etini, yününü, sütünü sömürenler, Genel Başkanları partinin büyümesi için değil işlerine geldiği için seçip o sürece kullanıp atanlar, yetmedi bir de kemiğini iliğini istiyorlar CHP’nin.

Yav bir düşün şu partinin yakasından.

Partiyi üzerinize yapsak doymayacaksınız!

Partide öyle mutluluk halkaları kurulmuş ki, şehrin Milletvekilleri, ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanları, Parti Meclisi üyeleri, MYK üyeleri yani HER temsil noktası o arkadaşlık grubunun içinde temsil edilmeli.

Başkası baş verirse hemen kafasını ezerler.

Babalarının malı CHP!!

Düşün yahu CHP'nin ve İzmir’in yakasından!

Rahat bırakın partiyi, partilileri, seçmeni!

Vasatlığınızdan, ayak oyunlarınızdan, eş dost tavla arkadaşı ahbap çavuş siyasetinizden, insan tüketmenizden bıktı şehir!

Partinin tapusunu üzerinize yapsak tatmin olmazsınız!

Doyumsuzlar!

Halen, yine, sürekli tehdit ediyorlar hem Genel Başkanı hem partinin bütününü: bizim dediğimiz aday olmazsa İzmir çantada keklik değil iması tamamen kaybettiririm tehdididir.

Gücü yeten CHP’li kamu gücü sahibi seçimi baltalasın bakalım bu partililer ve seçmen ne yapıyor izleyin!

Kaynak: www.gercekhaberci.com
Bu haber 2883 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()