CHP’li Erhan Kılıç; “Bütün Bucalıların Refahı İçin Çalışacağız”

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Bucalı sanayicilerle bir araya gelen Kılıç, “Yerel ekonomik kalkınmayı sağlamak için, Buca’nın potansiyelini doğru örgütleyebilmek ve yenilikçi üretim anlayışını gerçekleştirmek gerekmektedir” dedi.

27 Şubat 2019 - 11:20

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç seçim çalışmaları kapsamında, Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi (BEGOS) Yönetim Kurulu Başkanı Şener Kırıkkaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Sanayicilerle birlikte ekonomik gündeme dair görüşme gerçekleştiren Kılıç, çözüm önerilerini de sundu.

YENİLİKÇİ KALKINMA MODELİ OLUŞTURMALIYIZ

Türkiye’de yaşanan ekonomik krizin etkileri hakkında konuşan Erhan Kılıç, “ Ekonomik problemlerin temelinde Türkiye’nin üretim ekonomisinden kopması yatıyor. İşsizlik ve yoksulluk gibi yapısal problemlere karşı yerel ekonomik kalkınmayı gerçekleştirebilmek için, Buca’nın ekonomik ve sosyal potansiyellerini doğru bir yöntem ile örgütleyebilmek ve yenilikçi bir üretim anlayışını gerçekleştirebilmek gerekmektedir. Bunun için, Buca ve bağlantılı ilçelerde uzmanlaşma gösteren sektörlerde üretim, pazarlama ve örgütlenme süreçlerinde farklılaşmaya gidebilecek yenilikçi bir kalkınma modeli oluşturmak gerekmektedir” açıklamasında bulundu.

“ZENGİNLİĞİ ADALETLİ DAĞITACAĞIZ”

Yerel yönetim olarak, mevcut iktidarın yarattığı ekonomik krize karşı etkin mücadele edeceklerini söyleyen Kılıç, “Buca’da üretimi, yatırımları ve iş olanaklarını arttıracak çalışmalar yapacağız. Belediye kaynaklarımızı adil ve ihtiyaç olan alanlar için kullanacağız. Kır ve kent ekonomisini bütünleştirerek, yaratılan zenginliği adaletli dağıtmış olacağız. Bununla birlikte yaptığımız her işin sürdürülebilir ve yenilikçi olmasına özen göstereceğiz. Yerel yönetimler olarak, iktidarın yarattığı bu ekonomik krizi kırabilmek için elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağız. Biz bütün Buca’nın mutluluğu için çalışacağız. Bunun için de sanayicisi, çiftçisi, öğrencisi, emeklisi, esnafı herkesin derdine derman olacak işler yapacağız. Halkçı belediyecilik anlayışımız gereği bir grubun refahı için değil, bütün Bucalıların refahı için çalışacağız.”ifadelerini kullandı.

Bu haber 1546 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()