CHP’Lİ BÜLBÜL “MİTİNG BASKISI”NA TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın mitingi öncesi kendisine gelen duyumları gündeme taşıdı. Bülbül, “Çalışanlar tehdit ediliyor” dedi.

14 Ocak 2022 - 16:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ocak’ta Aydın’a gelerek çeşitli ziyaretler, toplu açılış töreni ve miting gerçekleştirecek. CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül de Erdoğan’ın Aydın ziyareti öncesi aldığı bir duyumu paylaşarak açıklamada bulundu.


“MİTİN İÇİN BASKI YAPTIRILDIĞI İHBARLARI GELİYOR”
CHP’li Bülbül yaptığı açıklamada, “Tek Adamın Aydın'daki mitingi için; İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden okullardaki idarecilere, çalışanların iradesi dışında mitinge gelmeleri için baskı yaptırıldığı ihbarları geliyor! Alanın boş kalacağını anlayanlar; insanları aş ve işle tehdit ediyor! İnsanları zorla, baskıyla da o alana getirmeye çalışsanız gerçeği, olacak olanı değiştiremezsiniz. Geliyor gelmekte olan. Abbas Yolcu!” ifadelerini kullandı.

Bu haber 226 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()