CHP'li Arıkan Erken Seçim Tarihi Verdi

Turuncu Tv’de yayınlanan gündeme dair ilgi çekici konuların tartışıldığı Turuncu Gündem Programında kulislerde bomba etkisi yaratan bir iddia ortaya atıldı.

12 Eylül 2019 - 11:19 - Güncelleme: 12 Eylül 2019 - 12:10

Ankara kulislerinin deneyimli gazetecisi ve aynı zamanda Bornova Meclis Üyesi olduğu bilinen Cem Arıkan programda Avrasya Kamuoyu Araştırma Şirketi’nin 1-7 Eylül tarihleri arasında yaptığı anket sonuçlarını paylaştı. Ankete göre israf, ekonomik kriz, başarısız Suriye politikası ve işsizlik gibi nedenlerden dolayı AK Parti oy kaybı yaşaması CHP birinci parti konumuna getirdi. 


Seçim Ne Zaman?


Programda Ankara kulislerinden aldığı bilgileri aktaran Arıkan:” Çok kısa bir süre hatta Kasım ayı sonu gibi erken seçim yapılması gündemde. AK Parti kurmayları çok gizli şekilde bununla ilgili çalışıyor.” diyerek gündeme bomba etkisi yaratan duyumlarını aktardı. Erken seçim hazırlığı yapan tek partinin AK Parti olmadığını ifade eden Arıkan: “CHP ve diğer muhalefet partilerinin de bu sürece hazırlanması söz konusu. Mesela, Cumhuriyet Halk Partililerin beklediği bir kongre takvimi süreci var. Mahalle, ilçe, il seçimleri  ve sonunda da olağan takvime göre ocak ayı gibi parti kurultayı var fakat bu süreç tam olarak başlatılmadı. Öncelikle CHP İstanbul Canan Kaftancıoğlu’nun davasının sonuçlanması bekleniyordu. Yakın zamanda bu takvim açıklanacak ancak bir taraftan da erken seçim ihtimalini ön planda olması söz konusu.” şeklinde açıklamalarda bulundu.


Ankara Kulisleri Seçime Odaklandı


Turuncu Gündem’de partneri Pelin Uzun’la yaptığı programda birbirinden önemli açıklamalarına devam eden Arıkan:” Ankara kulisleri Kasım sonu gerçekleşecek erken seçime odaklanmış durumdadır. Bu kadar yakın bir tarihte seçim kararı alınamayacağını düşünenler için son yapılan genel seçim (24 Haziran 2018) elli üç günde yapılmıştı.” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1644 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()