CHP Kulislerinden Sızanlar

Kulislere, netleştiği öne sürülen büyükşehir adaylarının listesi sızdı. CHP'de bugün büyükşehirler de olmak üzere çok sayıda belediye başkan adayı açıklanacak.

18 Aralık 2018 - 13:26

CHP’de bugün yapılan MYK ve PM toplantılarının ardından çok sayıda belediye başkan adayının açıklanması bekleniyor. İstanbul için Ekrem İmamoğlu, Ankara için de Mansur Yavaş’ın ismi Parti Meclisi’ne sunulacak.

Sözcü’den Zeynep Gürcanlı’nın kulis haberine göre ise bugün büyükşehir adayları da açıklanacak.

 

İşte kulislerde adaylığı netleştiği belirtilen o isimler…

İSTANBUL
Ekrem İmamoğlu (Beylikdüzü Belediye Başkanı)

ANKARA
Mansur Yavaş

BURSA
Mustafa Bozbey (Nilüfer Belediye Başkanı)

KARS
Naif Alibeyoğlu

BOLU
Tanju Özcan

ANTALYA
Muhittin Böcek (Konyaaltı Belediye Başkanı)

ADANA
Zeydan Karalar

MERSİN
Konuşulan iki isim var. Serdar Kuyucuoğlu ile Vahap Seçer.

KILIÇDAROĞLU: EKONOMİYİ TEFECİLERE TESLİM ETTİLER

CHP Parti Meclisi toplantısı öncesi basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin tefecilere çalıştığını söyledi. Kılıçdaroğlu konuşmasında şu mesajları verdi:

HER KURUŞ VERGİ TEFECİLERE GİDİYOR: Türkiye ekonomik bağımsızlığını büyük ölçüde yitirmiş, bir avuç tefeciye teslim edilmiştir. Faize eski parayla 71 katrilyon faiz ödendi. Hani faize karşıydınız. Milletin ödediği her kuruş vergi tefecilere veriliyor. O yüzden bu bütçeye onay vermek haramdır.

YABANCIYA DAHA YÜKSEK FAİZ: Yabancıya yüzde 7,5, kendi vatandaşına yüzde 4 faiz veriyor. Bir de kendilerine yerli ve milli diyorlar.

Bu haber 1367 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()