CHP Konak'tan Sandık Yemini

CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, CHP Konak Belediye meclis üyesi adayları ve 31 Mart yerel seçimlerinde, seçim günü sandıklarda görev yapacak olan sandık görevlileri, okul ve bina sorumlularıyla, Tarihi havagazı fabrikasında düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Batur “Biz Konak’ta seçime hazırız. Hep birlikte sandıklara sahip çıkacağız. Sandıklara sahip çıkmak bizim onurumuzdur” dedi.

25 Mart 2019 - 13:08 - Güncelleme: 25 Mart 2019 - 13:19

Sandıklara sahip çıkmak bizim onurumuzdur

31 Mart yerel seçimlerinde, seçim günü sandıklarda görev yapacak olan sandık görevlileri, okul ve bina sorumlularıyla, Tarihi havagazı fabrikasında düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek seçim günü yapılacak çalışmaların önemine dikkat çeken CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül Batur, ‘Son ana kadar, sandıkların başından ayrılmak yok’ dedi. Batur “ Bu seçim her seçimden daha önemli. Yerelde kazanmak, genelde kazanmanın ilk adımıdır. Bize güvenen, sandığa giderek vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımızın oylarına sahip çıkmamız gerekiyor. Biz ‘Her Gün On Bin Adım’ anlayışıyla yola başladığımız seçim yolculuğumuza aynı hızla yağmur, çamur demeden devam ediyoruz. Fakat bu çalışmalarımızın yansıyacağı sandıklarımıza sahip çıkmak görevlerin en önemlisi. Hepimiz görevimizi, son oy pusulası sayılana, seçim neticeleneceği ana kadar görev yerlerimizi terk etmeden devam edeceğiz. Bu bizim için en önemli görevdir. Sandıklara sahip çıkmak bizim onurumuzdur. Şimdi 31 Mart günü gerçekleştireceğimiz bu kutsal görev için hep birlikte el ele vererek yemin edeceğiz” dedi. Başkan Batur’un 31 Mart yerel seçimlerinde, seçim günü sandıklarda görev yapacak olan sandık görevlileri, okul ve bina sorumlularıyla birlikte hep bir ağızdan yemin ettiler.

Seçim Yemini

"31 MART PAZAR GÜNÜ YAPILACAK YEREL SEÇİMLERDE; MAHALLE, OKUL SORUMLUSU VE SANDIK GÖREVLİSİ OLARAK ÜSTLENDİĞİM BU KUTSAL GÖREVDE SEÇİM GÜNÜ SABAH 7'DE SANDIĞIMIN BAŞINDA OLACAĞIMA, BU ONURLU GÖREVİ SON OY SAYILANA, İMZALI TUTANAĞI ALANA KADAR MÜCADELE EDECEĞİME, CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL'İN PARTİSİ, CUMHURİYET HALK PARTİMİZE, PARTİMİZİN OYLARINA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA TUNÇ SOYER'E, KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA ABDÜL BATUR'A SAHİP ÇIKACAĞIMA ŞEREFİM ÜZERİNE AND İÇERİM. YAŞASIN CUMHURİYET, YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK!"

 

 

Bu haber 1270 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()