CHP Konak Gençlik Kolları ve Kadın Kolları'ndan İmamoğlu'na Destek

CHP Konak İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek amacıyla bağış yaptılar.

14 Mayıs 2019 - 15:38

YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali ve 23 Haziran’da yenilenmesi kararının ardından Ekrem İmamoğlu’nun çalışmaları için başlatılan bağış kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.

Kampanyaya CHP Konak İlçe Gençlik ve Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri de bugün bağış yapıp; ‘Her şey güzel olacak’ söylemini yinelediler.

Bağış sonrası Gençlik Kolları Başkanı Orçun Altanhan ve Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi “YSK’nın kararı son derece yanlıdır. Aynı zarfın içerisinde bulunan dört pusuludan birinin hatalı olduğunu iddia etmek de bir o kadar akla mantığa aykırıdır. Seçim yineleme kararına karşı, ilk başta halkımız tarafından gönüllü olarak oluşturulan kampanyaya nacizane katkımızı bizler de bugün bağışladık.

Her Şey Güzel Olacak söylemi artık sadece söylem değil; başta İstanbul sonra tüm yurttaşlarımızın Daha Güzel Bir Türkiye hayalidir”  şeklinde ortak bildiride bulundular.                                  

Bu haber 1183 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()