CHP Karşıyaka'da Yönetimde Hareketli Saatler Yaşanıyor

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'ın başkanlığının düşürülmesi için ilçe yönetimi içinde operasyon başlatıldığı iddia ediliyor...

27 Haziran 2019 - 14:31 - Güncelleme: 27 Haziran 2019 - 15:09

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'ın başkanlığının düşürülmesi için ilçe yönetimi içinde operasyon başlatıldığı iddia edildi. 16 yöneticiden şimdiye kadar 8'inin istifa dilekçesini hazırladığı ileri sürülüyor.

CHP Tüzüğüne göre mevcut yönetimin salt çoğunluğunun(üye sayısının yarısının bir fazlası) aynı anda toplu istifa etmesi halinde Yıldırım’ın başkanlığı düşüyor.

"Eğer doğruysa bu partiye ihanettir!"

Konu hakkında açıklamada bulunan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, "Bana gelen bu konuyla alakalı gelen herhangi bir bilgi yok. Eğer böyle bir şey var ise lütfen istifa dilekçelerini getirsin pazartesiye kadar ilçe başkanlığına teslim etsinler. Ancak şunu söylüyorum ki; 23 Haziran gibi çok kritik bir dönem aşılmış, CHP seçimlerde de görüldüğü üzere iktidara yürümektedir. Türkiye'de CHP'nin en çok oy aldığı ilçelerden biri olan Karşıyaka örgütüne böyle bir karşı kampanya düzenleniyorsa, imza operasyonu eğer doğruysa bu partiye ihanettir" sözlerine yer verdi.
 

Operasyonun ardında Özuslu’mu var?

Bu arada parti kulislerinde imza operasyonunun arkasında CHP’nin Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Özuslu olduğu konuşuluyor. Yıldırım’dan önce Karşıyaka İlçe Başkanı olan Özuslu’nun, Uğur Yıldırım’ın başarılı çalışmalarından dolayı ilçede kurduğu hakimiyeti yakmak için böylesi bir operasyona gittiği ileri sürülüyor. Özuslu’nun bu operasyonun İzmir Milletvekili Murat Bakan’dan destek aldığı da iddia ediliyor.

 

Kaynak: gercekhaberci.com
Bu haber 711 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()