"CHP İzmir" Türkiye Gündeminde

"CHP İzmir" başlığı sosyal medya platformu Twitter'da Türkiye gündemine girdi.

04 Ocak 2019 - 20:48 - Güncelleme: 04 Ocak 2019 - 22:58

Ege Politik-İzmir/ Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı R. Tayyip Erdoğan' ın İzmir' i ziyareti öncesi "CHP İzmir" Twitter'da Türkiye gündemine girdi. 

5 Ocak Cumartesi günü partisinin belediye başkan adaylarını açıklamak için kente gelecek olan Erdoğan Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenecek törene katılacak. Cumhurbaşkanı' nın ziyaretine saatler kala böyle bir başlığın gündeme gelmesi dikkatlerden kaçmadı. 

İZBAN greviyle sıkıntılı günler yaşanan İzmir'de Metro ve Tramvay çalışanlarının da greve gitme ihitmallerinin artması sıkıntının büyüyeceğinin işareti olarak yorumlanmıştı. Ayrıca Bayraklı' nın CHP' li Belediye Başkanı Hasan Karabağ' ın partisinde yaşanan süreçle ilgili yaptığı zehir zemberek açıklamalar da bir anda hem İzmir' in hem de Türkiye' nin gündemine oturmuştu. 

Hala büyükşehir de dahil olmak üzere belediyelerin bir çoğunu elinde bulunduran CHP'de adayların henüz belirlenmemiş olması kentte siyasetin tansiyonunu iyice yükseltirken Twitter'da "CHP İzmir" başlığının gündeme gelmesi, Cumhurbaşkanı' nın gelişi öncesi olası bir "trol saldırısını" akıllara getirdi. 

Söz konusu başlık altında CHP taraftarları ve karşıtlarının mesaj düellosu artarak devam ediyor...

Bu haber 1695 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()