CHP İzmir'in Kader Günü Pazar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi'ni 27 Ocak'ta toplantıya çağırdı.

21 Ocak 2019 - 17:36

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ve 26 ilçe belediye başkanı ataması için merakla beklenen CHP Parti Meclisi 27 Ocak 2019 tarihi saat 15:00 da yapılacak.  CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi imzası ile yayınlanan davet bildirisinde gündemin daha sonra iletileceğinin bildirilmesi dikkat çekti.

150 Belediye açıklanacak

PM'de aralarında İstanbul'da CHP'nin elinde olmayan ilçeleri ile geçen hafta açıklanması beklenen CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve MYK'da kararı alınan Torbalı, Selçuk ve Menderes belediye başkanlıkları dahil 150'ye yakın belediye başkan adayının açıklanması bekleniyor.

Bu haber 1947 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()