CHP İZMİR İL KONGRESİ İÇİN İLGİNÇ İDDİA!..

8 Şubat tarihinde yapılacak CHP İzmir İl Kongresi için çalışmalar tüm hızla devam ederken il kongresine dair ortaya dikkat çekici bir iddia atıldı.

31 Ocak 2020 - 22:40 - Güncelleme: 31 Ocak 2020 - 22:47

CHP İzmir il kongresi 8 Şubat tarihinde gerçekleşecek. CHP Genel Merkezi’nin de yakından takip ettiği hatta ekipleri tek aday konusunda uzlaştırmak için Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek İzmir’e geldi. Yapılan görüşmeler sonrası kongreye mevcut İl Başkanı Deniz Yücel’in tek aday girmesi beklenirken son anda Ekonomi Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Cüneyt Oğuz aday olduğunu açıkladı.
Genel Merkez kongreye müdahale mi edecek?
Kongrenin iki adaylı olmasına kesin gözüyle bakılırken CHP kulislerine şok bir iddia düştü. İddia sahipleri CHP Genel Merkezi tarafından Kırklareli merkez ilçe başkanlığına Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek imzası ile gönderilen 2020/171 sayılı yazıya dikkat çekti. Yazıda; Kırklareli ili merkez ilçesinin 26 Ocak tarihinde yapılan kongrenin divan başkanlığı görevini yürütmek, kongrenin tüzük-yönetmelik hükümlerine uygunluğunu izlemek ve denetlemek üzere Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un atanması kararına dikkat çeken bazı partililer İzmir İl Kongresi’nde de benzer uygulamaya gidileceğini iddia ediyorlar.


Mavi Liste Oğuz’u destelemeyecek
Bu arada Deniz Yücelin aday olmasına karşı çıkan Mavi Liste Hareketi’nin kongrede aday olacağını açıklayan Ekonomi Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Cüneyt Oğuz’u desteklenmeyeceği öğrenildi.Mavi Liste Harekatı üyeleri yakın çevrelerinin Oğuz ile ilgili sorularına, “Genel Başkanımızın görevlendirdiği Genel Başkan yardımcıları ile bir araya geldiğimizde de başka adayı desteklemeyeceğimizi beyan ettik. Bu kongrede başka adayı desteklemeyeceğiz” dediği öğrenildi.

 

Bu haber 5116 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()