CHP İzmir’den Menderes’te 1.000 Hanelik Mesai

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın saha çalışmalarındaki son adresi Menderes ilçesi odu. Daha önce Menderes’te yapılan saha çalışmasında esnaf ve semt pazarları ziyaretlerine yer verilirken, bu kez öbek ve seçmen ağırlıklı bir çalışmaya imza atıldı.

08 Aralık 2022 - 17:19

CHP İzmir Birinci Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmail Yüzer ’in koordine ettiği çalışma kapsamında, 5 kişiden oluşan 9 ayrı grup toplamda 1.000 hane ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlara adreslerindeki ve binalarındaki seçmenler, seçmen bilgilerini nasıl kontrol edebilecekleri ve Cumhuriyet Halk Partisinin bu konuda yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı. Ziyaretlerde vatandaşlara Aile Destek Sigortası Projesi ile ilgili tanıtım broşürleri de dağıtıldı.

İzmir’in tüm ilçelerinde aralıksız yürütülen saha ve öbek çalışmalarıyla İzmirli seçmenleri bilgilendirdiklerini ve vatandaşlardan gelen talepleri karşılamaya çalıştıklarını, dertleri dinlediklerini ifade eden CHP İzmir il başkan yardımcısı İsmail Yüzer, Menderes çalışmasına ilişkin şunları söyledi;

YÜZER: BİN HANEYİ ZİYARET ETTİK KAPISINI ÇALMADIĞIMIZ KİMSE KALMAYACAK 

CHP olarak İzmir’de saha da en çok mesai harcayan, bu işi büyük bir samimiyet ve ciddiyetle yapan tek partiyiz. Sayın il başkanımız Deniz Yücel ve il yönetim kurulumuz sahada vatandaşımızın da takdirini toplayan çalışmalara imza atıyor. Bugün Menderes ilçemizde özellikle seçim ve sandık güvenliği üzerine ziyaretler gerçekleştirdik. Yaklaşan seçimler öncesi vatandaşlarımızı seçmen durumları ve varsa adreslerdeki yabancı seçmenler konusunda bilgilendiriyor, herhangi bir sorunda ne yapmaları gerektiği konusunda bilgiler paylaşıyoruz. CHP İzmir olarak, hem hukuki hem de lojistik anlamda seçim süresince vatandaşlarımızın yanlarında olacağımızı anlatıyoruz. Bu ziyaretlerimizde partimizin vatandaşı ve özellikle de çalışmayan kadınları ve çocukları sigorta kapsamına alan Aile Destek Sigortası projemizi anlatan tanıtım broşürlerimizi de vatandaşlarımıza dağıttık. Çaldığımız her kapı açıldığında, vatandaşımız bizi görmenin ve özellikle seçim güvenliği konusunda çalışıyor olmamızın verdiği memnuniyeti bizlerle paylaşıyor. Bu durum bize büyük bir motivasyon sağlarken, yapacağımız diğer çalışmalar içinde güç veriyor.

TÜM HANELERE ULAŞINCAYA KADAR ZİYARETLER SÜRECEK

Menderes’te her biri beş kişiden oluşan dokuz grupla çalıştıklarını belirten Yüzer “ Öbek çalışması kapsamında bin hane ziyaret edildi. Çalışmalarımıza il başkan yardımcısı arkadaşlarımız Aygül Eryılmaz, İpek Onbaşıoğlu ve Özkan Tice, CHP Menderes ilçe başkanımız Sezen Şen ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolu üyeleri ile belediye meclis üyelerimiz katıldı. İzmir’de 30 ilçemizde olduğu gibi, seçim öncesinde Menderes’te de tüm hanelere ulaşıncaya kadar öbek çalışmalarımız sürecek” dedi.

Bu haber 177 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()