CHP İzmir'de Zirve...

CHP İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir milletvekilleriyle bir araya geldi. Toplantı sonrası konuşan Yücel, "Partimizin İYİ parti ile yapacağı ittifakı çok önemsiyoruz” dedi.

24 Aralık 2018 - 18:13

CHP İzmir’de seçim çalışmaları devam ediyor. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından bugün İzmir Milletvekilleri ile İl binasında bir araya geldi. Toplantıya; Murat Bakan, Tacettin Bayır, Kani Beko, Ednan Arslan, Atila Sertel, Özcan Purçu ve Sevda Erdan Kılıç katıldı.

 

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Yücel, şunları kaydetti:

“Süreçte gelinen noktayı karşılıklı görüş alış verişi ile değerlendirdik”

Milletvekillerimizle yerel seçim gündemi ile yaptığımız bir toplantıydı. Bu süreci örgüt olarak koordineli bir şekilde yürütüyoruz. Milletvekillerimizi de bu kapsamda toplantıya davet ettim. Süreçte gelinen noktayı karşılıklı görüş alış verişi ile değerlendirdik. Sayın vekillerimizle ittifak ve seçim çalışmaları hakkında ortak görüşlere sahibiz.  Partimizin İYİ parti ile yapacağı ittifakı çok önemsiyoruz. Ancak bu ittifakın Cumhur ittifakındaki bir çıkar ve pazarlık ittifakı olmadığının da herkesin farkında olduğunu düşünüyoruz. 

“Yapacağımız yeni çalışmaları da planlayacağız”

CHP olarak,ülkemizin ve halkımızın ortak değerleri, cumhuriyetin yaşatılması, demokrasinin işletilmesi, adaletin tam anlamı ile sağlanması ve ekonomideki çöküşü sonlandırma konularında herkesle sandık ittifakında bulaşacağımıza zaten inanıyoruz. Bizler İzmir'de,  Milletvekillerimiz mecliste ve görevlendirildikleri her yerde, Saraylarda saltanatın devamı için değil, cumhuriyetimizin ve halkın egemenliğinin devamı için çalışıyoruz. Bu çalışmalarda vekillerimiz bugüne kadar üzerlerine düşeni ve il örgütümüzün görevlendirmeleri kapsamındaki  görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler. Bundan sonraki süreçte de sık sık bir araya gelecek, yaptıklarımızı değerlendirirken , yapacağımız yeni çalışmaları da planlayacağız. 

“Vekillerimiz üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını bildirdiler”

Milletvekillerimizin tamamı yapılacak çalışmalarda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını bir kez daha bildirdiler. Bizler örgütümüzün tüm kademeleri ile İzmir'e hizmet etmek için, AKP'nin iş değil laf üreten, halkın değil kendilerinin refahını düşünen anlayışına son vermek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu haber 42004 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()