CHP İL BAŞKANI YÜCEL’DEN BAKAN SOYLU’YA; “TOPLUM HUZURUNU BALTALAYAN BİR KİŞİ”

05 Kasım 2019 - 16:18

İmamoğlu hakkında söylediği sözlerle dikkat çeken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den eleştiri geldi. Yücel, “Hakaret ve tehdit dilini kullanan, gözdağı veren, toplumsal huzuru ve barışı baltalayan bir kişi İçişleri bakanı olamaz!‬”dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'ne katılmak için Fransa'ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik isim vermeden yaptığı, "Avrupa’ya giderek Türkiye’yi şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek" açıklamasına CHP'den sert yanıt geldi. 
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ‘İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ‘toplumu germek dışında bir iş yapmıyor’ sözleri ile eleştirdi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in açıklaması şöyle; 
YÜCEL: HADDİNİ BİL
“Görevi ülkede iç güvenliği sağlamak olan İçişleri Bakanı, toplumu germek dışında bir iş yapmıyor. Hakaret ve tehdit dilini kullanan, gözdağı veren, toplumsal huzuru ve barışı baltalayan bir kişi İçişleri bakanı olamaz!‬”
‪#HaddiniBilSoylu

 

Bu haber 658 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()