CHP Ege Bölge Toplantısı’na anket damga vurdu

Toplantıya, CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, PM üyeleri, YDK üyeleri de katıldı. Toplantının basına kapalı kısmında katılımcılara 10 soruluk anket dağıtıldı.

27 Eylül 2019 - 14:02

CHP Ege Bölge Toplantısı, İzmir’in dışında Aydın, Denizli, Manisa, Muğla, Uşak’tan belediye başkanları, mevcut il, ilçe yöneticileri, PM üyeleri, milletvekilleri ve eski yöneticilerin katılımı ve Parti Örgütünden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya, CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan,  Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, PM üyeleri, YDK üyeleri de katıldı. Toplantının basına kapalı kısmında katılımcılara 10 soruluk anket dağıtıldı.
İttifak devam etsin mi?
Dağıtılan anketin en can alıcı sorunu ise son dönemde İYİ Parti içinde de başlayan ittifak tartışmaları konusu ile ilgili olanıydı. 10 soruluk ankette partililere; “Millet İttifakı devam etsin mi? Millet ittifakına devam edilirse süreç nasıl işlesin?” sorusu oldu.
Bu arada ankette dikkat çeken bir diğer soru ise CHP Genel Merkezi’nin çalışmalarına yönelik oldu. Katılımcılara genel merkezin daha verimli çalışması için neler yapması gerektiği soruldu.

 

Bu haber 981 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()