CHP'den Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesine ilişkin açıklama

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, basına yansıyan Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesine ilişkin 'Açıklamayı yapan yeri ve zamanını da açıklar diye düşünüyorum' dedi.

27 Aralık 2022 - 18:55

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, bugün basına yansıyan ama yer ve zaman bilgisi netleşmeyen Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesiyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Gerçek Gündem'deki habere göre, Özkoç, "Sık sık görüşüyorlar, bazen bir araya geliyorlar. Görüştükleri konu ne diye merak ediliyorsa, Türkiye'nin ne sorunu varsa tek tek görüşüyorlar. Beraber ne açıklayacaklarını söyledikleri ve kurdukları komisyonlarda biten konular var. Yeri ve zamanı geldiğinde bunları görüşüyorlar. Gelişen, gelişmekte olan konuları görüşüyorlar. Biz böyle bir açıklama yapmadık. Açıklamayı yapan yeri ve zamanını da açıklar diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Bu haber 149 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()