CHP'de "Soyer" İsmi Netleşmeye Başladı mı?

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 45 dakika süren bir görüşme yaptığı öğrenildi.

11 Ocak 2019 - 23:43 - Güncelleme: 11 Ocak 2019 - 23:51

Ege Politik/ Genel Başkan'ın daveti üzerine gerçekleşen görüşmenin oldukça samimi bir ortamda geçtiği ve görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu'nun aklındaki İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Soyer'in daha da netleştiği de kulislerde konuşulmaya başlandı. 

 

Soyer, Bakan ile de görüştü  

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen İzmir Milletvekili Murat Bakan ile de görüştüğü öğrenilen Soyer'in yakın çevresine görüşmelerle ilgili olumlu izlenimlerini aktardığı da Ankara'dan gelen bilgiler arasında. 

 

Bugünkü görüşmelerinin ardından 16 Ocak'ta açıklanacak CHP'nin İzmir adaylığı için Tunç Soyer'in isminin iyice öne çıktığı ve rakiplerinin bir kaç adım önünde olduğu yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Bu haber 7640 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • ömer
    5 yıl önce
    Umarım öyle olur. Sn.Soyer kültürü, bilgi, tecrübe ve aydınlık yüzü ile İzmire yakışır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()