CHP'de değişimin adı "Mavi Manifesto"

Kongre süreci devam eden CHP’de gündeme “Mavi Manifesto” damga vurdu. Kongre takvimi işleyen ve 8 Kasım tarihi itibari ile mahallelerde delege seçimi ile devam edecek CHP’deki kurultay sürecinde en hareketli illerin başını İzmir çekiyor. İzmir’de yenileme isteyen yapılar “Mavi Liste” altında toplanıyor.

02 Kasım 2019 - 14:04

Gerçek Haberci'den Sevilcan Günay'ın haberine göre; İzmir’de kongreler öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oluşturmaya çalıştığı siyasal hattı ve ittifakı sahiplenen, süreci nitelikli kadrolar ile büyütmek hedefinde olan, CHP’deki menfaat birlikteliklerini eleştirip yeni bir yoldaşlık hukukunu ortaya koyan kapsamlı bir manifesto sosyal medyada çoğalarak paylaşılmaya başlandı. Her ilçede birçok siyasetçinin ayrı ayrı paylaştığı manifestonun özellikle ilerici bakışı ve demokrat içeriği dikkat çekiyor. Paylaşımı yapanların bir diğer ortak özellikleri ise mevcut ilçe yönetimlerine alternatif yapılar olmaları ve İzmir’de yeni kadroların yönetimlere gelmesi yönünde siyaset yapıyor olmaları. 
Atatürk Ayrıntısı…
Sosyal medya üzerinde dün gece itibari ile yayınlanan “Mavi Liste” dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise zeminde filigram şeklinde yer alan Mustafa Kemal Atatürk’ün mavi gözleri. Listedeki bu fotoğrafın CHP’nin logosunda da 6 ok ile temsil edilen Atatürk’ün ilkelerine bağlılığı ifade ettiği öğrenildi.

 

Bu haber 2180 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()