CHP Buca Adayı Nezir'den Miting Gibi Adaylık Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir CHP Buca İlçe binası’nda yüzlerce partili tarafından karşılandı.

06 Şubat 2019 - 10:14 - Güncelleme: 06 Şubat 2019 - 10:41

Nezir’i İlçe Binasında İlçe Başkanı Kasım Akdağ karşılarken Buca Belediye Başkan Aday Adaylarından Levent Bendeş ve Mehmet Süne,  Konak İlçe Başkanı Çağrı Kuruşçu,Konak Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Kurt, Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Polat Manduz, Karabağlar  Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Başak, Buca Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri aday adayları karşıladı.  Burada kısa bir konuşma yapan Nezir, ‘Birleştirici güç diye yola çıktık evet bu sözüzümüzün arkasındayız ve Martın sonu bahar olacak. Daha önce söylediğim gibi Buca’da ki oy hedefimiz en az ‘Yüzellibin’ bunu da sizlerle birlikte başaracağı’ dedi.

İlçe Başkanı Kasım Akdağ’da şunları söyledi; ‘ Hiç tartışmadan birbirimizi kırmadan kol kola daha büyük zaferleri hak ettiğimizi göstermeliyiz. Yerel iktidar bizim olmalı bu doğrultuda birlik beraberli içinde çalışmalıyız’ dedi.

İlçe binasından yaklaşık bin partiliyle Kasaplar meydanına yürüyerek giden Nezir’e Buca halkından sevgi gösterileri dikkatlerden kaçmadı. İşyerlerinden ve evlerinden Bucalılar Suat Nezir’e el sallarken karanfillerde attılar.

Nezir Kasaplar Meydanı’na girişte İzmir marşı ve onuncu yıl marşı ile karşılandı.

Suat Nezir Kasaplar Meydanına Eşi İlkay Nezir ve çocukları ile birlikte geldi. Nezir’in alana girişinde kurban kesildi.

Kasaplar Meydan Gelin gibi süslenmiş ve yaklaşık beşbin Bucalı alanı doldurarak büyük bir miting havasında, Suat Nezir Buca Belediye Başkan Adaylığını açıkladı. CHP İzmir Milletvekili Özcan Purcu’da Nezir’in açıklaması için oradaydı.

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ şunları söyledi;

‘Bizlerde Cumhuriyetin bütün değerlerine sahip çıkan bu yürek, ışık ve sevda devam ettiği sürece biz iktidarımızı kaybetmeden yolumuzda yürüyeceğiz. Bu adaylık açıklaması bayram yerine döndüren sizlere teşekkür ederim. Kardeşin kardeşe devrettiği bir nöbet değişimi için burada hep birlikteyiz. Birlik beraberlik içinde olmamız gereken hallerde bütün sosyal demokratlar tek yürek oluruz. Belediyecilik CHP nin işi geçmişten günümüze, Aydın Ertenler, Yüksel Çakmurlar, Ahmet Sarışınlar, Aziz Kocaoğlu ve daha niceleri. İzmir’i İzmir yaptılar. Şimdi bu nöbet değişiminde hizmet sırası Suat Nezir’e geldi o da çok iyi işlere imza atacak’ dedi.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purcu şunları söyledi;

Yüreklerinde sevgi olan umut olan vatan aşkı olan güzel Bucalılar hepinize selam olsun. Bu bir nöbet değişimidir, giden de gelende bizim kardeşimizdir. Burada bir Belediye Başkan Adayı görmüyorum alanı dolduran herkesi belediye başkanı olarak görüyorum. Ülkemiz Ekonomik olarak sosyal yaşantı olarak kötü durumda onun içinde burada sizlere ve bizlere görevler düşüyor hepinize ihtiyacımız var. Ülkemizi çocuklarımıza en iyi şekilde emanet edeceğiz. Buca şanslı ki yine genç bir Belediye Başkanı nız olacak, Suat Nezir’e hep birlikte destek veriniz ki kardeşim verdiği yüzellibin oyu yakalasın ve geçsin’dedi.

Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir coşkulu kalabalığa seslenirken şunları söyledi;

Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarına çok büyük teşekkür ediyorum, bizlere böyle güzel bir vatan bıraktığı için.

Mustafa Kemal Atatürk Ne demişti ‘Benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’. Atamızın bizlere emanet ettiği bu iki güzel eseri ilelebet koruyacağız ve daha da yükselteceğiz. Girdiğimiz bu mücadelede gece gündüz çalışan bütün parti üyelerine çok teşekkür ediyorum. On yıldır Buca’dan CHP bayrağını indirmeyen Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onsekiz Belediye Başkan aday adayı arkadaşlarımızla yarıştık, yarışırken de hiç birbirimizi kırmadık Aday Adayı arkadaşlarıma’da çok teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar bizler yalnızca Belediye Başkanı seçmeyeceğiz. Yerel iktidardan ülkeyi yönetecek genel iktidara taşıyacağız. Bu görev yalnızca bana düşmüyor hepimize düşüyor. Bu bir Cumhuriyet yarışı bunu unutmayalım. Dışarıdan müdahalelere asla izin vermeyeceğiz. Aldığımız görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağıma sizlere söz veriyorum. Buca da kardeşliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğim.

Ben çok güzel bir Buca hayal ediyorum, Çocukluğumun Buca’sını hayal ediyorum, Bağlarında koştuğum, Rıza hocanın havuzunda yüzdüğüm ve yeşil alanlarında yuvarlandığım Buca’yı hayal ediyorum. Eski Yeşil Buca’yı yeniden yaratmak için yapacağımız projelere sizleri dahil edeceğiz ortak akılla yeşili bol Bucamızı yaratacağız. İktidarın kadınları evlerine kapatmak için mücadele ederken, biz ısrarla diyoruz ki; kadınlarımızı sosyal ve ticari hayata entegre etmek için projeler üreteceğiz çünkü biz halk partisiyiz halkın partisiyiz, kadınla erkek eşittir eşit. Bucamızın güzel köyleri var orada yaşayan yurttaşlarımıza destek vereceğiz.

Buca’yı ve Bucalıyı çok iyi bilen birisiyim. Doğduğum büyüdüğüm bu kente borcum var. Beni otobüslerde, dolmuşlarda, pazarda, markette kısacası her yerde göreceksiniz.

Buca’da kırkyedi Mahalle var ben bu kırkyedi mahalleye eşit hizmet vereceğim Muhtarlarımızın mahallelerinde ki sorunları bize yansıtmasının ardından çözüm üreteceğiz.

Siyaset İddia işi dedik, bizde bir iddia ortaya koyduk biz Buca dan yüzellibin oy alacağız dedik. Şimdi ben sizlerden bir söz istiyorum en az yüzellibin oy alabilmemiz için sizlerde bizim gibi kolları sıvamanızı istiyorum ve hedefimize olacağız. İzmir’e baharı birlikte getireceğiz. 

Buca halkından onur duyuyorum iyiki Buca da doğmuşum ve burada oturuyorum bu onur bizlere yeter.

Buca sporun formasını giyen birisi olarak Buca Sporumuzu hakettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız bunun sözünü sizlere veriyorum’dedi.

 

Bucalılar Suat Nezir’le bol bol fotoğraf çektirdiler.

2019/02/2019-02-06-10-39-33.jpg
Bu haber 3882 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()