CHP Bayraklı’dan “Öğretmen Başkana” ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Didem Gültekin ve ilçe yönetimi, Bayraklı’nın ‘Öğretmen’ Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı makamında ziyaret etti. Sandal’ın ve tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan parti örgütü, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Sandal “İzmir’in en çalışkan parti örgütünün bu nazik düşüncesi beni çok mutlu etti. Tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

24 Kasım 2022 - 16:28

Bayraklı Belediyesinde gerçekleşen ziyarete İlçe Başkanı Didem Gültekin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları ilçe başkanları katıldı. İlçe yönetimi, mesleği öğretmenlik olan Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın Öğretmenler Günü’nü kutladı. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

“EN ÇALIŞKAN ÖRGÜTE” TEŞEKKÜR

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Öğretmenler günü dolayısıyla, tüm öğretmenler adına şahsıma gösterilen bu incelik beni son derece mutlu etti. Aylardır kapı kapı gezen ve girmedik sokak bırakmayan, İzmir’in en çalışkan parti örgütü üyelerinin nazik ziyaretine tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ÖĞRETMENLERİMİZE MİNNETTARIZ”

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ise “Bu anlamlı günde, Bayraklı’nın ‘öğretmen’ belediye başkanının yanında olmak istedik. Tüm öğretmenler adına kendisini kutladık. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmayan tüm eğitim neferlerine minnettarız” dedi. 

Bu haber 209 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()