CHP Asgari Ücret İçin Önerge Verdi

CHP tarafından TBMM Başkanlığına sunulan araştırma önergesinde, asgari ücretin 2018 yılı için en az net 2 bin TL olması gerektiği belirtildi.

02 Ocak 2018 - 16:15

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve arkadaşları tarafından TBMM Başkanlığına sunulan araştırma önergesinde, asgari ücretin 2018 yılı için en az net 2 bin TL  olması gerektiği belirtildi.

Önergede, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun, Anayasa ve Asgari Ücret Yönetmeliği’nce belirlenen kriterlere uygun davranıp davranmadığının araştırılması, açıklanan asgari ücret ile geçinebilmenin mümkün olup olmadığının belirlenmesi ve diğer ülkelerdeki asgari ücretlerin araştırılması için Meclis’te araştırma komisyonu kurulması istendi.

Kaynak: haber.sol.org.tr
Bu haber 933 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()