Çevre Bilinçli Gençler File Örme Atölyesinde

Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci “Sıfır Atık” projesi kapsamında alış veriş filesi örme eğitimine katıldılar.

08 Ocak 2019 - 09:18

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, plastik poşetlerden kaynaklanan çevre kirliliğini önlemek amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın eşi Emine Erdoğan himayesinde devam eden “Sıfır Atık” projesi kapsamında çeşitli etkinliklere imza atıyorlar.

Son olarak Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ nin öğrencileri,okul müdürleri Gülçin Çolakoğlu’ nun da kendilerini yalnız bırakmadığı atölye çalışmasında,  öğretmenleri Aile Tüketici Hizmetleri Bölümü  Alan Şefi Yeliz Uygun’ un Koordinatörlüğü’nde  alış veriş filesi örmeyi öğrendiler.

Alış verişlerde 1 Ocak 2019 yılından itibaren naylon poşetlerin ücretli olmasıyla çevreci ve ekonomik arayışlara yönelen hane halkına da destek olmayı amaçlayan eğitim sayesinde gençlerin çevre farkındalığının arttırılması da amaçlanıyor.

 

Bu haber 1709 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()