Çeşme'de sıkı denetim

Çeşme’de cuma ve cumartesi günü yapılan denetimlerde 2.300 vatandaşın GBT’si sorgulandı, yapılan aramalarda uyuşturucu, uyuşturucu hap ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

29 Ağustos 2021 - 22:24

Çeşme’de Cuma ve cumartesi günü  yapılan genel uygulama ve kontrollerde, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 5 mermi, 79 LYRİCA Uyuşturucu sentetik hap, 37.59 gr esrar, 6.28 gr kokain, 30.18 gr MDMA Uyuşturucu madde, 2 fişek sarılı içime hazır cigaralık olarak tabir edilen esrar maddesi ele geçirildi.

Alaçatı Köyiçi, Alaçatı Port, Alaçatı Unıqe, Alaçatı Port Köprü altı, Ilıca girişi, Atatürk Bulvarı ve Alaçatı Çamlıkyol bölgesinde;  İl merkezinden gelen takviye kuvvet personeli ile Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı toplam 28 Amir ve 250 Personelden oluşan toplam 24 Ekibin  katılımı ile yapılan uygulamalarda, 2.300 kişinin GBT sorgusu ile 1.150 araç sorgulandı.

Yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan adli aranması bulunan 4 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış, yoklama kaçağı olan 27 şahıs hakkında ise gerekli tebligatlar yapıldı. Trafik yönünden 224 araca toplam 140.259₺ cezai işlem uygulanırken, 6 araç trafikten men edildi.

Yapılan uygulamalarda ilçede bulunan 40 işletme denetlenirken, 649 işletme çalışanının( Vale, Garson, Güvenlik ve Komi’lerin sorgusu yapıldı. Kurallara riayet etmeyen 5 işletme hakkında gerekli tutanaklar tanzim edildi..

Bu haber 493 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()