Çeşme CHP'de Roman rüzgarı

CHP Çeşme İlçe Örgütü'ne çok sayıda Çeşmeli Roman üye olmak için başvururken, CHP İzmir İl Sekreteri ve 2 Başkan Yardımcısı da üye kayıt törenine katılarak, "CHP Roman Eylem Planı"nı anlattılar.

15 Nisan 2021 - 10:47

CHP Çeşme İlçe Örgütü'nün üye kampanyası büyüyerek devam ediyor. Çeşmeli çok sayıda Roman da CHP Çeşme İlçe Örgütü'ne gelerek, üyelik kayıtlarını yaptırdılar.

 

CHP Çeşme İlçe Örgütü'nde gerçekleştirilen üye kayıt törenine, CHP İzmir İl Sekreteri Fulya Alçay, CHP İzmir İl Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Çeşme Sorumlusu Aygül Eryılmaz ve CHP İzmir İl Dezavantajlı Gruplar ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız da katıldı.

 

Çeşme Romanlar Derneği Başkan Kemal Hüner de üye kayıt törenine katılarak, Çeşmeli ,Romanların sorunlarını anlattı. CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar da Çeşmeli Romanlar ile uzun yıllardır iç içe, omuz omuza, kardeşçe yaşanıldığını vurgulayarak, sorunlarının çözümü için gereken tüm girişimlerde bulunacaklarını söyledi. 

 

"Çeşme Belediyemiz, istihdamın yanında sosyal yardımlar konusunda da çalışmalar yürütüyor"

 

CHP İzmir İl Dezavantajlı Gruplar ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız da, Çeşmeli Romanların CHP'ye üye kayıtları nedeniyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bugün burada ilçe başkanlığımızın üye kayıt töreninde birlikteyiz. Partimize yeni üye olan Roman yurttaşlarımız ve Çeşme Romanlar Derneği başkanımız Kemal Hüner’le bir araya geldik. Bu çalışmayı  yapan İlçe başkanımız Sait Kavasoğullar ve yönetimine teşekkür ediyorum.  Bu kapsamda belediye başkanımız sayın Ekrem Oran'la da bir araya geleceğiz. Çeşme belediyemiz, eylem planı doğrultusunda istihdam için attığı adımların yanı sıra pandemi  sürecinde sosyal yardımlar konusunda da çalışmalarını yürütüyor" diye konuştu. 

 

"Toplumun sorunlarının tespiti  ve çözümü noktasında çalışmalarımız sürüyor"

 

CHP İzmir İl Örgütü olarak, partinin sosyal politikaları kapsamında çalışmalar yürüttüklerini belirten İl Başkan Yardımcısı Yıldız, "Cumhuriyet Halk Partisi sosyal devlet anlayışı içerisinde toplumun tüm kesimlerine yönelik parti programları kapsamında sosyal politikaları hayata geçirmeye ve yerelde uygulamaya devam ediyor. Ülke ekonomisinin kötüye gittiği bu süreçte, İzmir genelinde pandeminin yanı sıra deprem ve sel baskını gibi doğal afetler sırasında yapılan çalışmalarla beraber meslek odaları temsilcileri, esnaf buluşmaları, müzisyen dernekleri, seyyar satıcılar derneği, apartman görevlileri, özel yurt işletmecileri, moto kuryeler gibi toplumun farklı kesimleriyle buluşan CHP İzmir İl örgütü, toplumun sorunlarının tespiti  ve çözümü noktasında çalışmalarını sürdürüyor" diye anlattı. 

 

CHP Roman Eylem Planı hakkında bilgi verdi

 

CHP'nin Roman toplumuna yönelik hazırladığı CHP Roman Eylem Planı hakkında da bilgi veren Ahmet Yıldız, "Eylem planı doğrultusunda il bünyesinde sürekli çalışma grubu oluşturduk, bu çalışmaları insan haklarından sorumlu il başkan yardımcısı Yıldız Yılmaz ve yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcıları Çetin Özdemir ve Aygül Eryılmaz la birlikte yürütüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi  olarak  Eylem planı kapsamında  Romanlara Yönelik Sosyal İçerme için 10 Ortak Temel İlke benimsediğini  sizlere aktarabilirim. Bu doğrultuda  Bölgesel ve yerel yetkililerin, Akademisyenlerin dahil edilmesi, Sivil toplumun ve Romanların aktif katılımıyla süreci kolektif  bir çalışmayla birlikte yürüteceğiz. Bu çalışmalar kapsamında CHP li belediyelerimizi ve ilçe örgütlerimizi ziyarete başladık. Belediyelerimizle şu ana kadar yaptıkları çalışmalar hakkında, stratejik eylem planı kapsamında neler yapacakları doğrultusunda bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ziyaret ettiğimiz Büyükşehir, Konak ve Karşıyaka Belediyelerimizin eylem planı kapsamında Eğitim -Sağlık- İstihdam-Barınma-Önyargı  gibi  temel ilkeler doğrultusunda somut adımlar attıklarını görüyoruz" şeklinde konuştu. 

 

"CHP varsa, herkes için var"

 

CHP İzmir İl Dezavantajlı Gruplar ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, "Pandeminin pik yaptığı  ekonominin dibe vurduğu bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi olarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye yönelik sosyal politikaları yerelden hayata geçirmeye devam edeceğiz; Cumhuriyet Halk Partisi varsa herkes için var" diyerek sözlerini tamamladı. 

 

CHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız'ın yaptığı açıklamaların ardından, CHP Çeşme İlçe Örgütü'ne üye olan Çeşmeli Romanlara CHP rozetleri takıldı. 

Bu haber 384 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()