Cem Küçük: Türkiye olmasa bazı ülkeler kelimenin gerçek manasıyla aç kalkacaktı

Cem Küçük 'Türkiye olmasa bazı ülkeler kelimenin gerçek manasıyla aç kalkacaktı' görüşünü savundu. Küçük 'Tahıl koridorunda elde edilen başarı bunun göstergesi...' dedi.

08 Ağustos 2022 - 10:58

Türkiye gazetesi yazarı Cem KüçükFinancial Times'a konuşan bir Batılı yetkilinin, Türkiye'nin Rusya ile ilişkilerini derinleştirmesinin batıda endişeye neden olduğuna yönelik açıklamasını köşesine taşıdı.

Türkiye'nin tahıl koridorundaki rolünü hatırlatan Küçük, "Türkiye olmasa bazı ülkeler kelimenin gerçek manasıyla aç kalkacaktı" dedi. 

Küçük, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’ye teşekkür etmesi gereken Batı bir de şirketlere Türkiye’yi terk mi edin diyecek? Batı eğer yeni bir ilişki istiyorsa öncelikle PKK ve FETÖ konularında adım atmalı. PKK/YPG’ye destekleri kesmeli. ABD öldürülen teröristlere başsağlığı dilememeli. 

Tahıl koridoru için Türkiye’nin kapısını çalmamalı Batı. Tamam Rusya’nın işgal girişimi yanlış. O zaman sorunu çözsün ABD ya da AB. Her şeyi sürüncemede bırakıp sonra da niye böyle oluyor diye şikâyet edilmez. 

İnsan bazen Batı’yı da anlamıyor. Neyi niçin şikâyet ettiğini de bilmiyoruz. Suriye meselesini öyle bıraktınız. Ukrayna size güveniyordu ama çaresiz kaldı. Üstelik bu kış gazı kesse bazı AB ülkeleri soğuktan donacak. 

Batı Soğuk Savaş’taki gibi tam biat istiyor ama o dönem geçti. Türkiye çıkarı neyi gerektiriyorsa onu yapıyor. Bu kadar basit. Batı’nın anlamadığı da bu."

Bu haber 178 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()