Carrera Mistral bisikletçilerin de yanında

Turkcell Granfondo Serisi’nin İzmir ayağı bugün Konak Meydanı’ndan start alırken, Carrera Mistral Konak Meydanı’nda kurulan fuar alanında bisikletçilere destek oluyor.

04 Eylül 2021 - 15:17

Turkcell’in desteği ile İstanbul ve İzmir’de olmak üzere düzenlenen Granfondo Serisi’nin İzmir ayağı 57 km ve 88 km olmak üzere kısa ve uzun parkur olarak düzenlenirken, Carrera Mistral kurduğu stand ve ekibiyle bisiklet sporcularının yanında olmaya devam ediyor.

3 Eylül Cuma günü Konak Meydanı’nda kurulan fuar alanında yerini alan Carrera Mistral, yarış öncesi slide board dersleri, zumba gibi etkinlikler düzenliyor.

Ayrıca 3D digimi ile sporculara postür analizi yapılırken, yarış günü ise hem sporculara masaj hizmeti verileceği hem de dereceye girenlere çeşitli ödüller sunulacağı da belirtildi.

Bu haber 354 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()