Can Hastanesi ile Menemen Ticaret Odası’ndan İşbirliği

Çiğli’de bulunan İzmir Özel Can Hastanesi Menemen Ticare tOdası ile protokol yaparak, oda üyelerinin sağlık hizmetlerinden avantajlı faydalanmasını sağlayacak.

22 Haziran 2019 - 08:40

İzmir Özel Can Hastanesi, kurumsal sağlık işbirliklerine devam ediyor. İzmir Ticaret Odası, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası gibi bir çok kurumla işbirlği yapan Can Hastanesi son olarak, Menemen Ticaret Odası ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Doç Dr. Hüseyin Can arasında imzalanan anlaşma gereği, Menemen Ticaret Odası üyeleri ve birinci dereceden yakınları Can Hastanesi sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanabilecek.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, 2 bin 500 üyeye sahip oda üyelerine avantaj sağlamak için Çiğli’de bulunan İzmir Can Hastanesi ile kurumsal anlaşma yaptıklarını belirterek, şöyle devam etti;

“Özellikle önleyici tıp ile hastalanmadan hastaneye gidilmesi konusunda da Can Hastanesi ile bilgilendirici çalışmalar yapmak istiyoruz. Çünkü sağlığın değerini biliyoruz... Menemen Ticaret Odası olarak üyelerimize yönelik ‘Can Sağlık Seminerleri’ yaparak, değerli hekimlerle üyelerimizi buluşturacağız. Bu işbirliği hem üyelerimize avantajlı sağlık hizmetleri sunacak, hem de doktora gitmekten bizleri alıkoyan kaygılarımızdan uzaklaşmamızı sağlayacak.”

İzmir Özel Can Hastanesi Mesul Müdür Yardımcısı Doç.Dr.Hüseyin Can ise kamu ve özel kurumlarla işbirliklerine her zaman hazır olduklarını dile getirerek, “Endokrinoloji, uyku laboratuvarı dahil 30 tıbbi branşı, yenidoğan ve erişkin yoğun bakım servisleri, 6 ameliyathanesi, 95 yatağı ve hepsinden önemlisi alanında uzman hekimleri ve personeliyle İzmir’e can getirdik. 7/24 hizmet veren hastanemizde, hasta memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Menemen Ticaret Odası üyelerine de hizmet vermekten mutluluk duyacağız “ dedi.

Protokol gereği Menemen Ticaret Odası tüm üyeleri ve birinci derece yakınları hastane hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler.

Bu haber 597 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()