Çamdibi'nde Muhteşem Gece

Bornovalılar halk dansları ile büyülendi. Bornova Belediyesi ile İzmir Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü (İZFEM) işbirliğinde düzenlenen 13. Geleneksel Dansların Büyüsü Gecesi Çamdibi Atatürk Parkı’nda gerçekleştirildi. Kortej yürüyüşü ile başlayan muhteşem organizasyonda, Roman dansı ile sahneye çıkan down sendromlu gençler geceye ayrı renk kattı.

06 Temmuz 2019 - 09:52 - Güncelleme: 06 Temmuz 2019 - 09:58

Bornova Belediyesi ile İzmir Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü’nün (İZFEM)  düzenlediği ’11. Geleneksel Dansların Büyüsü Gecesi’ Bornovalılara muhteşem bir gece yaşattı.

 

Etkinlik, Yıldırım Bayezıt İlköğretim Okulu önünde başlayıp, Çamdibi Atatürk Parkı’na uzanan kortej ile başladı. Park içindeki Amfi Tiyatro’da Bornovalıların yoğun katılımıyla gerçekleşen gecede sahne alan minikler büyük alkış aldı. Zeybek gösterisiyle başlayan geleneksel organazisyonda down sendromlu gençler Roman dansları ile sahnedeydi. Amfi tiyatroyu dolduran Bornovalılar, bu özel gençlere coşkuyla eşlik etti. Ayrıca, Balkan, Rumeli, Trakya, Üsküp ve Ege yörelerine ait halk oyunları gösterileri de yapıldı.

 

Gecede konuşan İZFEM Başkanı Tuncay Başoğlu, her zaman yanlarından olan Bornova Belediyesi’ne ve Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a teşekkür etti.

Bu haber 1200 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()