Çamdibi İduğ'u Kucakladı

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, Çamdibi'nde unutulmaz bir törenle karşılandı. Meşalelerle caddeyi kırmızıya boyayan coşkulu halka Çamdibi Bandosu hareketli parçalarıyla eşlik ederken kadınlar İduğ'u çiçeklere boğdu.

07 Şubat 2019 - 10:36

Partisinin Bornova İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılan Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, ileriki süreç için CHP'lilerle istişare ederken, örgütlü bir çalışma gerçekleştiren partisinin seçim programı sunumunu dinledi. Toplantı sonrası İduğ, partililerle pasta kesti ve fotoğraf çekildi.

 

ÇAMDİBİ KIRMIZIYA BOYANDI, HALK BAYRAM ETTİ

CHP Bornova Gençlik Kolları'nın organize ettiği bandolu ve meşaleli, drone çekimleri ve sosyal medya canlı yayınlarıyla kayda geçen unutulmaz Çamdibi ziyareti Bornova'da büyük yankı uyandırdı. Çamdibi Bandosu'nun şarkılarıyla coşan binlerce Bornovalı, İduğ'a olan sevgilerini çiçeklerle ve sloganlarla gösterdi. İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Kamil Okyay Sındır da miting havasında geçen Çamdibi ziyaretinde Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ'u ve Bornovalıları yalnız bırakmadı.

 

Kadınların ilgisinin de son derece fazla olduğu bu görkemli karşılama töreninde, gittiği her noktada çiçeklerle karşılanan İduğ, gösterilen ilgiye hayran kaldığını ifade etti. Partisinin her kademesine teşekkür etmeyi ve birlik, beraberlik mesajları vermeyi ihmal etmeyen İduğ, konuşmasına şöyle devam etti: "37 yıldır Çamdibi’nde esnaflık yapıyorum. Sorunları çok iyi biliyorum. Seçilir seçilmez en hızlı şekilde programlarımızı yaparak Çamdibi  halkının da hak ettiği yatırımları yapacağız, Çamdibi halkının yaşamını yücelteceğiz. Hazırlanan projeleri belediyemizde demokratik olarak bütün kurum ve kuruluşlarla, halkımızın iradesiyle yerine getirmek istiyoruz. Cumhuriyete, demokrasiye sahip çıkan bir partiyiz. Biz halkın iradesiyle, düşünceleriyle Bornova’mızı yönetmek istiyoruz”

2019/02/2019-02-07-10-41-55.jpg
2019/02/2019-02-07-10-41-58.jpg
2019/02/2019-02-07-10-42-01.jpg
Bu haber 1559 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()