Çamdibi Foça'dan Eli Boş Döndü

İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grup'ta oynanam 4. Hafta karşılaşmasında, Çamdibi Gençlerbirliği’ni 1-0 yenen Foça Belediyespor puanını 12’ ye yükseltti.

30 Ekim 2018 - 08:00

Maç boyunca girdiği çok sayıda pozisyonu cömertçe harcayan Foça Belediyespor’a galibiyeti getiren golü, 78. dakikada Burak Beyit kaydetti.

 

Şimdiye dek oynadığı 4 maçta, attığı 12 gole karşılık kalesinde 8 gol gören ve 12 puan toplayan Foça Belediyespor, aynı puana ve averaja sahip Ceyhan Altınyıldız Spor ile zirvede yer aldı.

 

Zor bir periyoda giriyoruz

 

Foça Belediyespor Antrenörü Güven Beyit, 90 dakikanın ardından Çamdibi Gençlerbirliği maçı ve gelecek haftalar hakkındaki düşüncelerini aktardı. Güven Beyit; ‘‘Bizim için zor bir maç olacağını biliyorduk. Çünkü rakibimiz Çamdibi Gençlerbirliği, genç ve dinamik bir ekip. Çok koşup mücadele ediyorlar. Biz erken bir gol bulsaydık maçı daha farklı bir duruma getirebilirdik. Fakat 2. yarıda bir gol bulduk. Bu golle de galip geldik. Futbolcularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Çamdibi Gençlerbirliği de iyi mücadele etti onları da tebrik ediyor, gelecek maçlarında başarılar diliyorum. Şimdi zor bir periyoda giriyoruz. Haftaya Ceyhan Altınyıldız Spor ile deplasmanda oynayacağız. Ardından şampiyonluk adaylarından Dikili Çandarlıgücü ile sahamızda karşılaşacağız. Bizim de hedefimiz belli, her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Haftaya yine iyi bir oyun sergileyip, 3 puanla dönmek istiyoruz’’ dedi.

 

Liderlik için oynayacaklar

 

Foça Belediyespor, gelecek hafta, 4 Kasım 2018 Pazar günü Ceyhan Altınyıldız Spor ile karşılaşacak. Bayraklı Şehit Ümit Boz Sahası’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’da başlayacak. Hangi takım galip gelirse, İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grup Lideri olacak.

 

FOÇA BELEDİYESPOR 1 - ÇAMDİBİ GENÇLERBİRLİĞİ 0

Stad: Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı - Tarih: 28.201.2018 - Başlama Saati: 13.00

Hakemler: Aliriza Tufan Çerçioğlu, Çağrıcan Pazarcıklı, Selman Kılınç

Foça Belediyespor: Nurettin Güneş, Gökhan Güneş, Yunus Süme, Barış Geldiler, Orçun Gencebay, Hakan Çetinkaya(Dk.88 Oğuz Acar), Nadir Pirzola(Dk.55 Muammer Güreşçi) , Ayhan Işık, Koray Kadan(Dk.90+1 Alihan Er), Burak Beyit, Erkan Akbal(K), Erkan Akbal

Antrenör: Güven Beyit

Çamdibi Gençlerbirliği: Gökhan Zeytun, Sercan Buzcu, Bahattin Bayer, Sergen Kahya(K), Muhammet Aktaş, Rıza Özay, Muhammet Cihan Gülmez, Görkem Sönmez(Dk.73 Ömer Pehlivan), Yaşarcan Alacaoğlu, Gökalp Çiçek(Dk.86 Cem Aker), Gökhan Zeren

Antrenör: Koray Gündoğdu

Sarı Kartlar: Dk.30 Gökhan Güneş, Dk.34 Nadir Pirzola, Dk.52 Erkan Akbal, Dk.77 Koray Kadan, Dk.80 Tayfun Malatya, Dk.90+6 Muammer Güreşçi (Foça) - Dk.5 Cihan Gülmez, Dk.50 Gökhan Zeytun (Çamdibi)

Gol: Dk.78 Burak Beyit (Foça)

 

Bu haber 1467 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()