ÇALKAYA'DAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM: DÜŞMÜŞÜZ SARININ, MAVİNİN DERDİNE!

09 Kasım 2019 - 16:14

Balçova Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, parti içi yarışla ilgili sitem dolu açıklama yaptı. Çalkaya, “Peki sokaktaki vatandaşımız umudunu Partimize bağlamışken bizler ne yapıyoruz? Ne yaptığımızı ben söyleyeyim sevgili dostlar. Düşmüşüz sarının, mavinin, beyazın peşine, kendi içimizde bölünüp duruyoruz. Seçim sırasında birlikte yol yürüdüğümüz, afiş astığımız dostlarımıza acımasız hatta hakarete varan eleştirilerde bulunuyoruz. Hatta bunu daha da ileri götürüp sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz” dedi.
Sosyal medya hesabından parti içi yarış içerisinde ayrışmaların yaşanması nedeniyle sitem dolu bir paylaşımda bulunan Balçova eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın açıklaması şöyle; 

15 yıl boyunca aç olana, açıkta olana destek olan bir belediyecilik yaptık.
Koca koca binalar yapmayıp, sosyal belediyecilik yaptığımız için en yakınımdakilerden bile eleştiri aldım. Bunlar devletin işleri sen niye uğraşıyorsun diyenler oldu. Evinde aşı olamayanı, çocuğunun defteri olmayanı, yakacak odunu olmayanı görmezden gelemezdik elbette. Gelmedik. Türkiye’nin belki de en başarılı sosyal belediyecilik örneklerini hayata geçirdik.
Sevgili dostlar, bir haftadır da haberlerde topluca intihar edenleri görünce hepimizin yürekleri sızlıyor. Önce İstanbul’da 4 kardeş, şimdi de Antalya’da anne baba ve iki masum çocuk.
Ancak bunun böyle olacağı belliydi.
Devlet yeni üretim sahaları açıp, işsizliğe çare olmadıkça bu acı olayların olacağını aklı selim herkes biliyordu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin üretim modelleri ve yoksulluğu giderecek önerileri bu toplumsal sorunun çözümüdür.
Sokaktaki vatandaş bunun farkındadır ve artık Akepe iktidarından ümidini tamamen kesmiş durumdadır.
Peki sokaktaki vatandaşımız umudunu Partimize bağlamışken bizler ne yapıyoruz. Ne yaptığımızı ben söyleyeyim sevgili dostlar. Düşmüşüz Sarının, Mavinin, Beyazın peşine, kendi içimizde bölünüp duruyoruz. Seçim sırasında birlikte yol yürüdüğümüz, afiş astığımız dostlarımıza acımasız hatta hakarete varan eleştirilerde bulunuyoruz. Hatta bunu daha da ileri götürüp sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz. Bakın bunu Sen, Ben, O diye ayırmıyorum. Bir çoğumuz yapıyoruz.
Belki şimdi bu yazıyı okuyanlar, bu ciddi gerçekliğin farkında olmayacak, eleştiriler getirecek. Ama ile başlayan bir sürü gerekçeler sıralanacak. Amasını ben söyleyeyim dostlar. İnanın ki; gelecekte torunlarımız bugün yaşanan acıların çok daha kötüsünü yaşayınca bizleri hiç iyi dileklerle anmayacaklar. Saygılarımla..

 

Bu haber 926 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()