Çakıcı'dan Ali Babacan'a yanıt

Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı, Babacan'ın açıklamalarına yanıt verdi, 'İsterseniz babama dil uzatınız ya da babama belden aşağıya konuşunuz, o zaman sizin adamlığınızı da görmüş oluruz' dedi.

13 Mayıs 2021 - 10:19

Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a yanıt olarak bir açıklama daha yaptı.

"Siz ne Devlet başkanımızın ne de Sayın Genel başkanımızın hassas yerlerindeki kılı bile olamazsınız" diyen Çakıcı, "Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Arkanıza aldığınız devlet düşmanı  basın mensupları, Türk düşmanları ve özelikle bir elli beşlik Kemalile  iktidara zarar vermek adına  sürekli babama mafya demektesiniz. Siz de  Halk Tv’de aynı şeyleri zırvaladınız. Siz tehdit edilecek adam bile değilsiniz,  mevcut yasal hiçbir siyasi kimliğiniz yok,  Anayasada herhangi bir güvence altına alınmış bir dokunulmazlığınız mı var?" ifadesini kullandı.

Çakıcı, "Beyinlerinizi, kalbinizi ve kulaklarınızı teslim ettiğiniz şeytani düşüncelerden ve üst akıla olan teslimiyetinizden bir an önce vazgeçiniz. İsterseniz babama dil uzatınız  ya da babama belden aşağıya konuşunuz,  o zaman sizin  adamlığınızı da görmüş oluruz" diye konuştu.

Ne olmuştu?

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Alaattin Çakıcı'ya ilişkin, "Bir suç örgütünün lideri özel bir kanuni düzenlemeyle hükümetin küçük ortağı tarafından alenen desteklenerek özel bir kanuni düzenlemeyle serbest bırakıldı" sözlerine, Çakıcı'nın oğlu Ali Çakıcı'dan yanıt gelmiş, "Yahudi dönmesi... Sesini ne kadar yükseltirsen yükselt vatan hainlerinin dışında kimse senin sesini duymaz. Babam seni muhatap alıp senin seviyene inmez; çünkü sen seviyesi çok düşük bir adamsın" ifadesini kullanmıştı.

Bu gelişmenin ardından Babacan bir açıklama daha yapmış, "İktidar ve küçük ortağı, şaibeli ilişkiler içinde bulundukları illegal yapılardan bile medet ummakta. Himaye ettikleri çetelerle bizi tehdit etmeye kalkıyorlar. Hiçbir tehdit bizi durdurmaz. Elinizden geleni ardınıza koymayın" demişti.

Bu haber 473 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()