Büyükşehir İçin Adaylık Şansları Nedir?

Gerçek Haberci' de "12. Katın Gözcüsü" takma adıyla yazılan köşede CHP Genel Merkezi koridorlarında yaşanan "komik" manzaralar ve adayların adaylık şansları kaleme alındı.

18 Ekim 2018 - 09:29

Adaylık için CHP Genel Merkezi'nde kulis yapma telaşı olanları kaleme alarak başlayan yazı bir çok ismin Ankara'da olduğunu da belirterek "Kulis çalışması yapanlar arasında öyle isimler var ki "yok artık" dersiniz." ifadelerine yer veriyor. 

Aday adaylarının şanslarını da değerlendiren yazı şöyle devam ediyor: "Adaylık şansları...
Gelelim adayların şanslarına. Öncelikle adı adaylık için geçen milletvekillerin şansı yüzde 20-25 civarında. Mevcut belediye başkanlarının şansı ise yüzde 40'larda. Genel merkezde "kadın adaylar"konusu gündeme geldiği günden itibaren kadın adayların şansı artıyor.Büyükşehir için bir kadın aday atama fikri akıllarda var. Bu koltuğa bir kadın aday olma ihtimali ise yüzde 40'larda. "

Kocaoğlu'na da yüzde 40 şans verilen yazıda aday kriterleri için de " Örgütle kavga etmemiş, örgütle uyumlu çalışan bir arada olan ve belediye bürokrasine hakim " ifadelerine yer verildi. 

Yazının tamamı için tıklayın.

Bu haber 1471 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()