Büyükşehir' den "Ateş Ölçme" Önlemi

İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini artırıyor. Eşrefpaşa Hastanesi hemşireleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi, ESHOT ve İZSU hizmet binalarına gelen vatandaşların ateşini ölçüyor.

16 Mart 2020 - 18:17

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nin sağlık personeli, belediye hizmet binalarına gelen tüm personelin ve vatandaşların vücut ısısını ateş ölçerlerle takip ediyor. Sabah 8.30 ile akşam 17.30 saatleri arasında görev yapan hemşireler, hizmet binalarına gelen personelin ve yurttaşların vücut ısısının 38 derecenin üzerinde olup olmadığına bakıyor, normal değerlerin üzerinde bir durumla karşılaşıldığında sağlık birimleriyle iletişime geçiyor.

Vatandaşlar uygulamadan memnun
İZSU’ya abone işlemleri için geldiğini belirten Tülay Özkan, “Bu uygulamayı görünce hemen ateşimi ölçtürmek istedim. Çok güzel bir uygulama olmuş. Her yerde yapılmasını istiyoruz. Aslında hepimiz panik halindeyiz ama bu uygulamaları görünce biraz rahatlıyoruz” diyor.

Su saati devir işlemleri için geldiğini ifade eden Ayşe Dağ ise ilk defa böyle bir uygulamayla karşılaştığını söyleyerek, “İçimiz bir nebze de olsa rahatlıyor. Çok iyi düşünülmüş. Ateşim ölçüldü ve 36 derece çıktı. Çok şükür hiçbir problem yok” şeklinde konuştu.

Uğur İçli ise “Yapılan uygulamayı çok beğendim. Her kurumda uygulanması gerekiyor. Hakikaten teşekkür ediyorum. Bir sürü kuruma girip çıkıyoruz en azından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu önlemi aldığını görmek çok sevindirici” dedi.

İZSU zorunlu olmayan kesintileri de erteledi
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, dünya genelinde tehdit oluşturan koronavirüs salgınına yönelik tedbirler kapsamında içme suyu hattında uzun süreli kesintiye neden olacak, acil olmayan planlı çalışmaları erteleme kararı aldı.

Bu haber 3504 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()