Bucalı öğrencilerden ihtiyaç sahiplerine paket paket sevgi

İzmir’in Buca ilçesinde Türk Kızılay Buca Şubesi’nin “Bir Sınıf Dolusu Erzak Paketi” projesine okullardan yoğun katılım gerçekleşti. Öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katkıları ile toplanan paketler ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor. Öğrencilerin kolilerin üzerine yazdığı duygu dolu notlar dikkat çekti.

30 Nisan 2022 - 11:49

Proje hakkında bilgi veren Türk Kızılay Buca Şube Başkanı Kamuran Temel, “Milli birlik ve beraberlik duygusunu daha da yoğun yaşadığımız Ramazan Ayı’nda her sınıfımızdaki öğrencilerin işbirliği ile hazırlanacak erzak paketleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz.”

 
“Bir Sınıf Dolusu Erzak Paketi” projemiz kapsamında ihtiyaç sahibi aileler için bizlere erzak kolisi bağışında bulunan ve sımsıcak notlarıyla bizleri duygulandıran Buca Hayme Hatun Anaokulu’ndaki öğrencilerimize, kolileri özenle hazırlayan Kızılaycılarımıza çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız, İyilik paylaştıkça güzel” dedi.

Bu haber 447 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()