Bucalı Öğrencilerden Çanakkale Oratoryosu

İzmir’in Buca ilçesinde eğitim gören öğrenciler 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nü anlamlı bir etkinlikle andı. Buca Fatma Saygın Anadolu Lisesi, İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi ve Atatürk Spor Lisesi öğrencilerinin ortak hazırladıkları Çanakkale ZAferi özel programı göz doldurdu.

20 Mart 2019 - 13:50

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü yılı dolayısıyla düzenlenen anma etkinliğine Işılay Saygın Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi ev sahipliği yaptı.

Törene, Vali Yardımcısı Erol Türkmen, Garnizon Komutanı Ulaştırma Albay Ergunay Koçoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Can, gazilerin yanı sıra ilçedeki birçok okul idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Anma etkinliğine öğrenci velileri ve vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

 

GÖSTERİ GÖZ DOLDURDU

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan törende Buca Fatma Saygın Anadolu Lisesi Müdürü Aytekin Alparslan günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Buca Fatma Saygın Anadolu Lisesi öğrencilerinin 22 Şubat’ta yaptıkları Çanakkale gezisini içeren sunun da program girişinde paylaşıldı. ‘Çanakkale Zaferi’ adlı sunumdan sonra yine Buca Fatma Saygın Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımlarıyla, Müzik Öğretmeni Nükhet Yalçın, Tarih Öğretmeni Gülçin Erenoğlu, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Meryem Soylu’nun yönetiminde hazırlanan ‘Çanakkale Oratoryosu’ sergilendi. Programda sahne düzenlemesini Buca Fatma Saygın Anadolu Lisesi’nden Resim Öğretmeni Nesrin Alpay yaptı.  

Bu haber 2841 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()