Buca’nın camileri gül kokuyor

BUCA Belediyesi, hemşehrilerin sağlıklı bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için kolları sıvadı. İlçedeki camiler, Kurban Bayramı öncesi ekiplerce baştan aşağı temizlerken cami içlerine tek kullanımlık seccade ve gül suyu bırakıldı.

18 Temmuz 2021 - 09:08

Hemşehrilerin sağlıklı bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için düzenli olarak cami, cemevi ve kiliselerde temizlik çalışması yapan Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı için de hazırlıklarını tamamladı.

GÜL SUYU VE TEK KULLANIMLIK SECCADE 
İlçedeki tüm camileri planlı bir şekilde temizleyen ekipler,  camilerin halılarından minberine kadar her alanında geniş çaplı temizlik gerçekleştirdi. Özenle çalışan ekipler, cami içindeki halıları profesyonel makinelerle süpürüp yıkadı, tuvaletleri dezenfekte etti, vitrayların, avizelerin, ayakkabılıkların temizliğini detaylı bir şekilde tamamladı. Temizlenen camilere bayram namazı için tek kullanımlık seccade ve gül suyu bırakıldı.

Bu haber 259 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()